Completed 2018
       
     
Original front
       
     
The redesigned New England style front
       
     
Proposed plans
       
     
Original rear
       
     
Rear Elevation
       
     
Proposed elevations
       
     
Proposed rear visual
       
     
IMG_0479.jpg
       
     
IMG_0512.jpg
       
     
IMG_0461.jpg
       
     
 Attention to detail
       
     
IMG_0463.jpg
       
     
IMG_0471.jpg
       
     
Pocket doors
       
     
Playroom
       
     
IMG_0476.jpg
       
     
IMG_0486.jpg
       
     
IMG_0485.jpg
       
     
 Valuted master bedroom with a statement window to capture the beautiful greenery in the garden
       
     
IMG_0498.jpg
       
     
Completed 2018
       
     
Completed 2018

Redesign and extension of a 4 bedroom property in Hart District Council area. Rear extension was to provide large Family room including Kitchen, Dining and Seating area that open onto the garden.

Planning Granted in June 2017. Build completed by Woodhouse Builder, Fleet, Hampshire, contact Stephen, 07966 904467.

Original front
       
     
Original front
The redesigned New England style front
       
     
The redesigned New England style front

A more conservative front to tie in better with the surroundings, but at the rear it is quite different.

Proposed plans
       
     
Proposed plans
Original rear
       
     
Original rear
Rear Elevation
       
     
Rear Elevation
Proposed elevations
       
     
Proposed elevations
Proposed rear visual
       
     
Proposed rear visual
IMG_0479.jpg
       
     
IMG_0512.jpg
       
     
IMG_0461.jpg
       
     
 Attention to detail
       
     

Attention to detail

IMG_0463.jpg
       
     
IMG_0471.jpg
       
     
Pocket doors
       
     
Pocket doors

Pocket doors between the Playroom and the Kitchen means you can simply open up or close off the space

Playroom
       
     
Playroom
IMG_0476.jpg
       
     
IMG_0486.jpg
       
     
IMG_0485.jpg
       
     
 Valuted master bedroom with a statement window to capture the beautiful greenery in the garden
       
     

Valuted master bedroom with a statement window to capture the beautiful greenery in the garden

IMG_0498.jpg